Informatie en Voorwaarden

Deze site voldoet aan de Gedragscode Betaalde Mobiel Internet Diensten (2012)
Privacy voorwaarden

 1. Doorgifte mobiel nummer
  Om u te kunnen identificeren is het helaas noodzakelijk om uw mobiele nummer te ontvangen. U accepteerd bij gebruik van deze dienst dat uw mobiele nummer aan Mobiel Internet Dienstverlener Telefuture Nederland wordt gegeven.
 2. Verzamelen persoonsgegevens
  Wij verzamelen en verwerken informatie die nodig is voor een goede werking van de diensten. Informatie als de aard van de dienst, het merk en type van uw mobiele telefoon, de datum van aanvang, het einde en de duur van uw gebruik van de diensten, het type browser dat u gebruikt, webbrowsing patronen en uw IP adres.
 3. Gebruik persoonsgegevens
  Uw persoonsgegevens worden door ons gebruikt om uw vragen te beantwoorden en uw transacties te kunnen verwerken. Wij mogen ook uw persoonsgegevens gebruiken om met u in contact te komen over het gebruik van onze site of wijzigingen in ons privacybeleid, de Algemene Voorwaarden of andere voorwaarden die betrekking hebben op onze relatie met u en het gebruik van onze sites.
 4. Informatie aan derden
  Wij mogen door ons ingehuurde derde partijen gebruiken om ons te helpen om de Service aan u te bewerkstelligen, zoals het authoriseren van uw transacties. Ten slotte mogen wij uw gegevens aan bepaalde partijen verstrekken wanneer de wet dit vereist of wanneer op deze wijze de veiligheid van de aanbieder of gebruikers van de diensten wordt gewaarborgd.
 5. Abonnementen en Afmelden
  U kunt al uw abonnementen inzien op payinfo.nl en op ieder moment stopzetten.
 6. Vragen en Support
  Voor vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk